fredag 25 april 2008

Veckan..som var

Så va det fredag igen, de va väldigt vad tiden går fort när man har roligt. Har jobbat med föreställningen 24kvadrat, de är nu i gång och kör sin sista företällning för april i kväll kl. 19.30 i Tibro. Se den om ni har möjlighet jag var där igår kväll, riktigt häftigt å så fick man ostbricka och vin efteråt...de kommer tillbaka i maj den 28, 29, 30.
Har tittat lite närmare på en del sommar arr. först har vi ju nationaldagen där vi har träffat gänget som ska köra touyrnerspel innan stadstravet, de blir grejer det! 7 juni Musik Vid Tidan kolla in www.musikvidtidan.se Vi har vi spånat ideér till ungdomsdagen vid kräftans dag, tänkte köra GitarrHero och singstar tävling + en massa annat skoj, vad tror ni om det? De blir den 15 augusti.
Men innan det händer det en del, de blir sme-sillkvällar och resor i Arnsfotspår och i vår hembygd, hör av er om ni är intreserade.
Föresten den tredje maj får vi ju inte glömma då spelar ju The Get-It´s på musikcafét kl. 12.00, samma dag som crusingen, de blir ju jättebra rock ´n´roll och crusing!!
Den 17 maj kommer det bli sing/songwriter kurs på Kulturknuten med Ulrika Ölund. Välkomna att anmäla er!
I går hade vi möte med LAG och beslutade om en del EU-projekt de e värkligen spännande att få vara med och kolla in alla fantastiska projekt och ideér som finns runt om i vår region. De blir några riktigt spännande projekt som kommer få bifall på sina annsökningar.
Har jobbat i Karlsborg också. Nu ska jag hem till handlarn i Daretorp å fälla ett träd...

Inga kommentarer: